paper-02_edited.png

רגע רגע לפני שאתם חושבים לבקש מאיתנו  הצעת המחיר יש כמה דברים שחשוב שתדעו

הצעת המחיר שלנו ככל הנראה לא תהיה הכי זולה מההצעות המחיר האחרות שיש בשוק...

זה אומר שכשתבחרו לעבוד אתנו אולי ההשקעה שלכם בארוחה תהיה קצת יותר גבוהה.

אבל זה רק כי אנחנו לא מוכנים להתפשר על פחות מהטוב ביותר בשבילכם

(מה שאומר שגם לא תצליחו לשכנע אותנו לעגל פינות כמו לעבוד עם שום קפוא או עם מיץ לימון משומר או לוותר על רמת ניקיון והיגיינה גבוהה)

בתמורה להשקעה שלכם תקבלו את השירות, האירוח, ארוחה והאוכל מהטובות שיש.  

אם תחליטו לקבל את הצעת המחיר, זו ההתחייבות שלנו כלפיכם:

 

אנחנו מכבדים מאוד את הזמן והכסף שאתם משקיעים שקעתם בתכנון והפקת האירוע

וערים לכך שבכל אירוע אין הזדמנות שנייה לעשות רושם טוב ולכן  -

•    אנחנו  נמצא פתרונות יצירתיים וטובים גם לדברים שלא חשבתם עליהם

•    נהיה קשובים וגמישים לצרכים ולרצונות שלכם ולא נחליט בשבילכם מה טוב לכם.

•    מצד שני, נהיה מראה הוגנת והגונה כשנחוש שאתם מתכננים משהו שהיישום שלו יכול להיות לא מוצלח.

•    וגם, נשתמש בניסיון שלנו ובידע שלנו כדי לתמוך ברעיונות שלכם

•    ולא נעמיד אתכם מול עובדות מוגמרות. בכל דבר נתייעץ ונקבל החלטות יחד אתכם.

 

הצעת המחיר הראשונית שנגיש לכם מבוססת על הבקשות המיוחדות שלכם ועל תפריט שנבנה לאחר מחשבה מעמיקה והרבה מאוד ניסיון.

כל האוכל שיוגש מוכן רק לטובת האירוע שלכם. אין אצלנו מחזור מנות, שינויים פתאומיים בתפריט ובכלל,

אין אצלנו אותיות קטנות. כל מה שאנחנו מדברים עליו גלוי וידוע אין סודות ואין הסתרות

אם אחרי שתחשבו ותתלבטו קצת תרצו לעשות שינויים קלים בתפריט

לא נגבה על כך תשלום נוסף הצעת המחיר לוקחת דברים אלו בחשבון. אבל שינוי מהותי בתפריט או באירוע בהחלט יידרשו הצעה חדשה.

 

אנחנו עובדים עם חומרי גלם איכותיים בלבד. כל מה שאנחנו בוחרים להכניס לתוך המנות נבחן ונבדק בקפדנות רבה

כל הפרודוקטים שאנחנו משתמשים בהם מטופלים בצורה הטובה ביותר. כן, כולל קירמול האגוזים והכנת המרינדות והרטבים בכל המנות

 

את כל האוכל אנחנו מכינים עם המון כיף והרבה אהבה אבל על הכמויות אנחנו עובדים עם המחשבון.

זה  לא משנה אם מדובר בקהל ישראלי או מחו"ל אם על מבוגרים או ילדים, אם האורחים הם בעיקר נשים או בעיקר גברים. כך או אחרת אנחנו מבטיחים שתמיד יהיה שפע של אוכל שלא יחסר ושיהיה עוד...

במיוחד כשמדובר בנתחי האנטריקוט שלנו שכולם כל כך אוהבים.

 

ועוד משהו בעניין הצוות - אנחנו מקימים מטבח בכל מקום ועובדים בכל מזג אויר אנחנו בוחרים את העובדים שלנו בפינצטה. הם צריכים להיות, לא רק רציניים ומקצועיים אלא גם כאלה שכיף להם לעבוד וכיף לעבוד איתם. זו גם הסיבה שאנחנו משלמים להם ביד רחבה. ההחלטה האם לצ'פר אותם בטיפ או היא שלכם.

 

לסיום, אנחנו לא אולם אירועים ואין לנו שאלטר להוריד, אנחנו אתכם עד שאתם החלטתם שהאירוע הסתיים (או בהתאם למה שקבענו מראש) בחלק מהאירועים אנחנו מכינים שני אזורי ישיבה אחד של הארוחה ואחד לפעילות או למנוחה שאחרי, כך שאתם יכולים להמשיך להנות ואנחנו לאסוף את הכלים ולנקות את השולחן בנחת.

בכל מקרה, לא נעשה שום פעולה בלי להתייעץ אתכם ובלי שאתם תרגישו שזה הדבר הנכון עבור האורחים שלכם.

 

ועכשיו אחרי שקראתם רק חלק מהסיבות שבגללן כדאי לכם לעבוד אתנו נשמח להכין לכם הצעת מחיר מתאימה.